Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Agentia Alida Holiday
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur Seniori Israel-Egipt cu relaxare la Marea Moarta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acum si nonseniorii beneficiaza de acelasi tarif pentru plecarile efectuate in perioada 01 aprilie-31 august !

ZIUA I: Bucuresti -Tel Aviv- Haifa - Tiberias - Nazareth
Intâlnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agenţiei Alida Holiday. La ora 11.05 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.45. Plecare spre Muntele Carmel- Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Transfer la hotel si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA II: Tiberias- Cana Galilee-Nazareth-Muntele Tabor - Tabgha-Capernaum - Jordan
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii-Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: continuare spre Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers), Tabgha, Capernaum. Optional: plimbare cu vaporasul pe Marea Galilee, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servii pranzul, gustand din ` Pestele Sf. Petru`(30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Jerusalem - Via Dolorosa
Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Domnului la cer- Eleon, Muntele Maslinilor, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Sfântului Mormânt al Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce, Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Bethlehem - Marea Moarta- Egipt-Marea Rosie
Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii Domnului, Biserica si Pestera Sf. Nicolae. Dupa vizitarea acestor obiective, continuare la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Deplasare spre Egipt de-alungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care
este punctul de legatura intre cele patru tari arabe: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare Egipt, hotel pozitionat pe Malul Marii Rosii.

ZIUA V: Egipt-Peninsula Sinai-Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale, care se vor propune la fata locului. Cina si cazare Egipt, hotel pozitionat pe Malul Marii Rosii.

ZIUA VI: Egipt-Peninsula Sinai - Sf. Ecaterina-Marea Rosie,
Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie si vzitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, unde se afla timp de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ``argint`` al Sf. Ecaterina. Cina si cazare Egipt, hotel pozitionat pe Malul Marii Rosii.

ZIUA VII: Taba- Eilat- Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Tur de oras si se continua traseul spre Eilat, Marea Moarta cu oprire la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VIII: Jerusalem- Tel Aviv
Mic dejun. Se pleaca la Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe si pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, se poate vizita Biserica Sf. Petru si ``Podul Dorintelor``. Deplasare spre aeroport. Decolare la 18:00 cu sosire in Bucuresti - Otopeni la ora 20:50.

Cazari: 6 nopti hoteluri 4 stele, 1 noapte hotel 3 stele;
Din Gura in Gura