Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Agentia Alida Holiday
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur Schimbarea la fata - Israel
337 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ZIUA I: (miercuri) - Bucuresti - Tel Aviv - Jerusalem
Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei Alida Holiday, cu 3 ore inainte de plecare. Decolare din Bucuresti la ora 10:45, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Pentru binecuvantarea grupului, se pleaca spre Cetatea Sfanta cu oprire la Sf. Mormant al Mantuitorului, Golgota, Piatra Ungerii si la Paraclisele din interiorul Cetatii.

ZIUAII: (joi) - Ierusalim - Muntele Maslinilor - Bethlehem
Mic dejun. Plecare spre Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Înaltarii Domnului la cer- Eleon, Biserica Tatal Nostru unde Iisus i-a învatat pe ucenici cum sa se roage, Muntele Maslinilor, Valea Chedronului cu Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur, care este Relicva din Templul cel Sfant, Biserica Maria Magdalena, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Sfântului Mormânt al Maicii Domnului. Continuare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul

ZIUA III: (vineri) - Ierusalim - Drumul Crucii - Muntele Sion - Bethlehem
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim unde se viziteaza Biserica Sf. Stefan si Pestera unde a fost batut cu pietre. Intrand pe poarta Sf. Stefan, se incepe Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt si locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Timp la dispozitie pentru rugaciune si eventualele cumparaturi în zona comerciala din împrejurimi.

ZIUA IV: (sambata) - Tiberias - Muntele Fericirilor - Tabgha - Capernaum
Mic dejun. Deplasare spre Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare în cinstea Împaratului Tiberiu. Se viziteaza Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predica a Fericirilor si unde s-a aratat înviat instituind Taina Sfântului Botez, Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci pâini, Biserica Sf. Petru - Pescuirea Minunata, unde a avut loc reprimirea Sfântului Petru în treapta apostoliei dupa lepadarea de pe Muntele Sion. Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a început activitatea Sa mesianica,vizitarea Bisericii Ortodoxe.

ZIUA V: (duminica) - Tiberias - Raul Iordan - Cana Galilee - Nazareth
Mic dejun. Se pleaca de la hotel la ora 12:00 (aprox), Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se poate servi pranzul, gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers). Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Plecare spre Nazareth cu oprire la Cana Galileii

ZIUA VI: (luni) - Haifa - Cesareea -Tel Aviv - Jaffa - Bethlehem
Mic dejun. Se merge spre orasul Haifa, Muntele Carmel, unde se afla Biserica Steaua de Mare cu Pestera Sf. Ilie Tesviteanu si se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. In drum spre Tel Aviv se face o scurta oprire la Cesareea Maritima, oras-port antic construit de Irod cel Mare, unde se poate vedea apeductul roman. Optional: se viziteaza ruinele orasului roman cu hipodromul, amfiteatrul si orasul cruciat (aprox. 10 euro / pers).

ZIUA VII: (marti) - Bethlehem - Desertul Iudeii- Marea Moarta
Mic dejun. Deplasare la Biserica Nasterii Domnului, Grota Laptelui, Biserica Pastorilor, Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor in care se afla mormantul Sf. Teodosie si ale mamelor urmatorilor Sfinti: Sf. Sava, Sf. Teodosie, Sf. Cosma si Damian. Optional: Plecare spre Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii, Manastirea Sf. Gheorghe Hozevitul, unde se afla Moastele Sf. Ioan Iacob Romanul, continuare spre Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi produse cosmetice cu saruri si minerale din Marea Moarta.

ZIUA VIII: (miercuri) - Jeriho - Ierusalim -Tel Aviv
Mic dejun. Plecare spre Ierihon care este considerat cel mai vechi oras din lume. Se viziteaza Asezamantul Romanesc din Ierihon si Biserica Dudul lui Zaheu. Continuare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim - cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe.
Din Gura in Gura